SUNDAY


pic - Garance Doré


Idag ska jag plugga, plugga, sova, plugga, kolla film, jobba och plugga lite till. Kul liv rå. Igår köade jag malin och sofie mer än fem timmar då Malin skulle söka till idol. Det var ett helvete, helt sinnessjukt mycket folk så vi gav tillstut upp då vi efter alla dem där timmarna inte ens KOMMIT IN. Jag var så sjukt trött då så jag åkte raka vägen hem efter lunch på donken. Sov lite när jag kom hem och åt sedan superduper god middag med familjen. Efter det somnade jag i soffan framför The Bounty Hunter som jag typ inte fattade. Japp det var typ min helg, idag är det inte helg längre för jag måste verkligen plugga som en IDIOT. Istället sitter jag här, Good job!

Nej nu ska jag ta tag i mig själv och göra det här. Senare kanske det kommer upp lite roliga bilder who knows, eller så är jag för upptagen med mitt så kallade liv. See ya!


RIGHT NOW

Just nu älskar jag..

Den här låten:



den här väskan:


LOVELY - Mulberry Ruby Bayswater


det här armbandet:

roberto cavalli


och den här bilden:

I WANT SUMMER




HELLO THERE

Oj då, jag hade visst en blogg. Haha long time no see liksom. Men på begäran ska jag nu bomba med inlägg. Får se hur länge jag pallar den här gången då! Bjuder på lite glada bilder här:

 




typ såhär kul har jag haft när jag levde livet istället för att blogga heheh

RSS 2.0