I'VE FOUND MY SOULMATE

OH GOD. London var helt amazing. Jag tror helt seriöst inte att jag har skrattat så mycket i hela mitt lov som jag gjorde den här veckan. Vi hade så himla kul och shoppade bara hela tiden, åt god mat och träffade roliga människor. Alla har verkligen IPhone i london också, verkligen alla. Det var lite kul att se, för hur slitna och gamla/fattiga/unga dem såg ut hade alla ändå IPhone. Tror verkligen jag såg en enda mobil som inte var IPhone (några Blackberrys också). I london hittade jag min soulmate (eller ja, min andra då. Malin är ju min absoluta!). Helt stunning säger jag bara. Kärlek vid första ögonkastet. Bilder kommer för nu ska jag bara hälla mig ner i soffan och kolla film och käka glass!

XX

LONDON TOMORROW

Okej hahah jag skulle inte åka idag, mitt plan går imorn. Asså är jag förvirrad eller förvirrad? Herregud.
Dagen vart iallafall toppen, efter skolan vid halv ett åkte jag in och mötte upp moster och gammelmoster för aftrnoon tea på Grand Hotel. Det var sjukt gott och mysigt, kommer definitivt göras om!

 



Okey imorn åker jag verkligen iallafall och jag kan verkligen inte tro det är sant.


BLING



Jag pysslade lite igår;




Handsmycke, lite smala kedjor så det inte blir för mycket. Passar mig bättre :)




Pimpade ett grönt one-shoulder fodral med bla bitar av en discokula haha. Lite kedjor också så blev resultatet rätt coolt.

I GIVE EVERYTHING BUT GET NOTHING IN RETURN


YES

Den brittiska avutan pund står lägre idag än vad det gjort på 13 år. Behöver jag säga mer? Shit vad jag kommer shoppa!


CAN´T-WAIT

Okej, nu är det nästan en månad kvar innan Jimmy Choo for H&M- kollektionen släpps. Jag insåg nyss att jag verkligen MÅSTE ha ett par skor därifrån. Verkligen måste. Passande nog kommer en lön in samma dag jag kommer hem från London så det ska nog funka om jag klarar av att få tag på några. För jag lovar det kommer var SJUKT med folk. Kolla in reklamfilmen och bilder här.



Dem här tänker jag sikta in mig på och drömma lite om nu i en månad!


BYTHEWAY

Förresten snöade det idag. SNÖADE? 13 OKTOBER? Who the fuck is kidding with me? När jag såg det vart jag arg, sjukt arg. Dels för att 1. Jag hittar inte min ulljacka, min bästa ulljacka. och 2. Det ska verkligen inte snöa i oktober, hatar snö.


typ såhär arg blev jag.

.

I have this feeling. Just a feeling, for one second I just wanna cry. The other second I wanna laught out loud at everyone for acting like they do. Seriously. The next second I'm just so happy I have come to the place where I am today. Listening to Hide and Seek, Imogen Heap and just now, this second I wanna cry. Now, I am going to take a warm bath to clear my head. And just now I really want a hug.

Från ytligheter till serious business.

Malin Brandberg, världens finaste vän. Som har funnits vid min sida hela mitt 17-årig liv faktiskt. Verkligen hela. Hon är den mest trogna, lojala och roligaste vän som finns. Jag skulle kunna komma på så mycket superlativ att det skulle fylla hela skärmen men världens bästa sammanfattar nog det hela. För det är hon VERKLIGEN, världens bästa. Man måste verkligen stanna upp ibland och uppskatta dem nära och kära som finns där, man måste vara glad för det man har ibland och inte tänka på det man inte har. Jag vet, världens klyscha, men det är verkligen sant. Stanna upp säger jag bara till alla er! Och till Malin Brandberg; jag älskar dig.


OH 2



Skojade bara förut, NU DOG JAG PÅ RIKTIGT.


OH



Okej nu dog jag nog lite. SHITMAN vad snygga, Dorothy Perkins.


I LOVE



Just nu älskar jag, precis som alla andra, skinn, nitar, power shoulders, vittsvartgrått och kedjor. HIGH HEELS OCH PALJETTER. Det är vad jag kommer leta efter i london nästnästa vecka! :D

Right now

Har precis ätit en väldigt mysig middag med familjen, massor med plock inklusive röka räkor med lime-aioli; Favoriten! Igår var det party som gällde hos Frida med klassen och lite annat folk sjukt kul faktiskt! Bilder kommer inom kort. Innan alla kom till frida var vi ute och käkade, jag hon och tommy på en italiensk restaurang i gamla stan.
Imorn blir det städning och jobb och ikväll ska jag bara ta det lugnt samt kolla på Allt för min syster som jag hört ska vara jättebra.

LOVE

I'm Alive

Nu efter en partynatt är man uppe, åt nyss frukost med ellos och frida. Kan bara säga att oboy never tasted so good. Love F

RSS 2.0